söndag 21 december 2008

Julen är nära

Ja nu närmar det sej med stormsteg och här börjar det bli riktigt julfint, lite tomtar är på plats, det blir färre och färre för varje år, de ska ju bort med.
Det brukar bli favoriterna som kommer fram resten åker ner i lådan igen.
Ja granen kläddes ju i natt, den blev jättefin, tyckte det även i morse ;) annars var väl inte tillståndet på vissa riktigt som vanligt,men men, kul hade vi.
Sedan är ju julen och vintern ljusens tid, älskar verkligen att tända massor av stearinljus och krypa upp i soffan och bara njuta, ser fram emot många sådana tillfällen nu när man ska vara lite ledig.
Hade tänkt göra lite julgodis idag men lusten har inte infunnit sig och då är det ju ingen idé, får passa på imorgon när skinkan står i ugnen.
Vi köpte faktiskt en lättrökt skinka i år, ska bli spännande och se hur den smakar, men eftersom vi var lite osäkra så köpte vi en liten vanlig också, vi tänkte prova att grilla den på grillen, såg ett recept i något reklamblad, lite kul att prova nya saker.
Såhär blev granen, man kan inte tro att det är en halv Ikea påse med kulor, ser ju jätte glest ut, har köpt lite glitter med som vi ska hänga i, då blir det nog bättre.

Inga kommentarer: