lördag 6 december 2008

Var har dagen tagit vägen?

Vilken kväll vi hade igår... vi åt hummer så vi höll på att spy! Nej inte riktigt men nästan ;)
Kvällen gick jätte fort, rätt som det var så var klockan 2! men det är väl som de säger; att tiden går fort när man har roligt.
Efter en riktigt härlig frukost idag gick Jörgen, Britta och Jan på en promenad med gästerna, jag annsåg mej inte klara av rundan som de tänkte gå så jag stannade hemma, Kajsa skulle till Grebbestad och sälja fikabröd med sin klass och då passade ju jag som chaffis.
Blev lite sugen på att gå en runda på julmarknaden i Grebbestad men det var ju inte läge för det idag. Får nog fler tillfällen.
När jag kom tillbaka så var det full fart med lunchen, vi åt kokt torsk, potatis och vit sås, tänk att något så enkelt kan var så gott.
I eftermiddag kom Carina och Henrik med familj hit på "glöggmys", vi hade det jätte trevligt, tittade på gamla kort och skolkataloger.
Efter en stund blev vi hungriga så då åkte maten fram.
Nu har vi tittat på "Stjärnor på is",vad duktiga de är.
Linnéa blev trött så de har precis gått hem. Känner mej också lite trött, man sover inte så gott i vår bäddsoffa, borde nog skaffa en till madrass att ha uppe på den vi har. Pyamasen är på och nu blir det soffan...

Inga kommentarer: